Lillehammer Camping er vakkert beliggende ved Mjøsa,
i gangavstand fra Lillehammer Sentrum.

OM LILLEHAMMER CAMPING
Lillehammer Camping åpnet sommeren 1994 og har store oppstillingsplasser, alle med strøm. Egne områder for bussgrupper og telt. Leiligheter med bad og kjøkken. Vi har også flere koselige hytter. Hyttene varierer i standard. Moderne sanitæranlegg hvor du også finner stellerom, koke- og vaskemuligheter. Bademuligheter, båtplass og fritidsaktiviteter.
Lillehammer Camping har de siste tre årene gjennomgått store forandringer. Nye hytter, nytt sanitæranlegg, utbedring av infrastruktur, med mer. Campingplassen har cirka 300 oppstillingsplasser med strøm, i tillegg til stor teltplass.
Lillehammer Camping tilbyr også overnatting i hytter og leiligheter.

Les mer om våre overnattingsmuligheter »
VEIBESKRIVELSE
Avkjøring fra E6 mot Lillehammer sentrum (sør). Innkjøring ved Strandtorget Kjøpesenter.1,8 km fra Strandtorget.  Om du har GPS som sier at du skal kjøre av før Vignesbroen (sørgående), så følg skiltene ikke GPS.
Avkjøring fra E6 mot Lillehammer sentrum (sør). Innkjøring ved Strandtorget Kjøpesenter.1,8 km fra Strandtorget.

Om du har GPS som sier at du skal kjøre av før Vingnesbroen (sørgående), så følg skiltene, ikke GPS'en.

Ta kontakt med oss »


Vi er et godt og rimelig utgangspunkt for overnatting i nærheten av Lillehammer sentrum, opplevelser i Lillehammer og resten av OL-området. Fra oss er det kort vei til både Hafjell-/Hunderfossen-området og Hunderfossen Familiepark, like spennende for både store og små.

Vi har fint turterreng for både gående og syklende i umiddelbar nærhet for den aktive, og mange museumer o.l til den historie-og kulturinteresserte. Maihaugen, Bjerkebæk, Lillehammer Kunstmuseum, Aulestad (Bjørnstjerne Bjørnsons hjem), Norsk vegmuseum m.m.

Les mer om aktiviteter iLillehammer området >>

På plassen har vi stor lekeplass, badevik med vanntrampoline, turmuligheter i flotte omgivelser, og koselige hytter med ulik standard.

Mer om campingplassen >>