Siden 2007 har Lillehammer Camping huset flere hundre bedrifter fra hele Norge. Vi tilbyr trivelige leiligheter og hytter i gangavstand til Lillehammer sentrum.

Siden 2007 har Lillehammer Camping huset flere hundre bedrifter fra hele Norge med behov for utleiemuligheter i nærheten av Lillehammer sentrum. Dette har vist seg å være et populært tilbud for bedrifter med arbeidere stasjonert i Lillehammer i både korte og lengre perioder, og våre gjester kommer alltid tilbake neste gang de utstasjoneres på oppdrag i dølabyen.

I 2015 utvidet vi utleiemulighetene, og tilbyr nå i tillegg til hytter på campingplassen også leiligheter for kort- og langtidsleie. Leilighetene ligger ideelt til med gangavstand til Lillehammer sentrum. Disse leies ut til en meget hyggelig fastpris til bedrifter, og utkonkurrerer alle andre nærliggende hotell og vandrerhjem i Lillehammer.

Trivelige leiligheter og hytter til utleie

Både hyttene på campingplassen og de sentrumsnære leilighetene er tilgjengelig for utleie i perioder på en enkel uke til flere måneder om gangen. Leilighetene står innflytningsklare og er innredet med komfortabel sovesofa. Samtlige rom er også utstyrt med minikomfyr for enkel matlaging, samt TV i oppholdsrommene.

Vi er opptatte av å kunne innfri kravene bedriftene og arbeiderne stiller til trivsel og komfort i deres midlertidige bosituasjon her i Lillehammer, og vi har forståelse for at arbeiderne ønsker egne rom. Derfor opererer vi kun med personpriser på rommene, slik at arbeiderne har en egen seng og eget bad under oppholdet, forteller Stian Lunn i Lillehammer Camping.

De store og mellomstore leilighetene er utstyrt med fullstendige kjøkken, oppvaskmaskin og stekeovn.

Utleie av hytter på Lillehammer Camping

I tillegg til leilighetene er hyttene på campingplassen også godt egnet for utleie i både kortere og lengre perioder, og til faste, lave priser uavhengig av sesong. Lillehammer Camping ligger i gangavstand til både Lillehammer sentrum og Strandtorget kjøpesenter, og kan tilby totalt 50-60 sengeplasser for bedrifter med store behov.

Hvorfor velge Lillehammer Camping?

Inkludert i prisen er sengesett med ukentlig vask, samt vask av hytte og leilighet én gang i uken. Ukesprisene inkluderer strøm og internett, og det finnes muligheter for klesvask uten ekstra kostnad.

Vi opplever at mange av våre gjester har sett seg lei av å bo på hoteller og vandrerhjem i lengre perioder. I våre hytter og leiligheter har gjestene fleksibel leietid, og står frie til å lage mat på eget kjøkken, dusje på eget bad, parkere på privat tomt, samt benytte uteplassen. I tillegg er de alternative overnattingsmulighetene i Lillehammer langt dyrere, understreker Lunn.

Mesta AS på langtidsbesøk i Lillehammer

Fagfolkene i Mesta AS er eksperter på betongarbeider, og bygger betongtunneler, rasoverbygg, kaier, bruer og andre typer betongkonstruksjoner. Deres hovedkontor er lokalisert på Lysaker, og i forbindelse med betongarbeid i Lillehammer var det derfor viktig at betongarbeiderne i Mesta kunne bo i nærheten av byggeplassen.

Vi har ved flere anledninger hatt fire betongarbeidere stasjonert i Lillehammer i forbindelse med et byggeprosjekt i perioden 2016 til 2017. Vi hadde hver vår leilighet i nærheten av både Lillehammer sentrum og byggeplassen, sier Rune Grefsheim i Mesta AS.

I forbindelse med spesielle arrangementer i Lillehammer, er det imidlertid ikke alltid en selvfølge at utleieleiligheter står ledige. Heldigvis har Lillehammer Camping flere utleiemuligheter.

I perioder der leilighetene har vært utilgjengelige, har vi også leid tomannshytter med bad på Lillehammer Camping, som også fungerte veldig bra, forteller Rune videre.

God standard, hyggelig pris og veldig lettvint

For mange kan det å finne leiligheter med både god standard og pris, og som i tillegg innfrir kravene til beliggenhet være vanskelig. Arbeiderne i Mesta AS opplevde likevel at Lillehammer Campings sentrumsnære leilighets- og hyttetilbud stod til forventningene.

For oss er det viktig at det leilighetene er i grei standard og til en god pris. Det er også et stort pluss at hele prosessen fra booking, innsjekk og utsjekk gikk knirkefritt, forteller Grefsheim.

Gode fasiliteter i de sentrumsnære leilighetene

For betongarbeiderne i Mesta AS, som sammenlagt har vært stasjonert i Lillehammer i halvannet år, er det også viktig at leilighetene og deres fasiliteter imøtekommer behovene som stilles til arbeidernes midlertidig hjem.

Leilighetene var utstyrt med internett, TV, bad, samt en liten kjøkkenkrok med gode muligheter for å kokkelere. Dette var helt supert. Vi anbefaler denne utleieløsningen fra Lillehammer Camping til andre med behov for trivelige, sentrumsnære leiligheter til en hyggelig pris.